• Imprimeix

El Club de Lectura recomana...

 • Efecto dominó

  Efecto dominó

  Oliver Norek 

   

  Per una imprudència, el jove Nano Mosconi acaba a la temuda presó de Marveil. Atemorit i desesperat demana a la seva germana Alex que faci l'impossible per treure'l d'allà. Ella pressiona a l'advocat de la família, qui li proposa un pla sorprenent tot i que podria funcionar.

  Mentrestant, a la subdirecció de la policia judicial del departament de Seine-Sant-Denis, més coneguda com la SDPJ93, el capità Victor Cost i el seu equip reben l'avís del segrest d'un noi jove.

  Dues peces sense relació entre si han caigut i desencadenaran un efecte dòmino de conseqüències imprevisibles.

   

  Un maneig magistral del suspens i la intriga, una trama absorbent, on només al final encaixen totes les peces i uns personatges d'una humanitat formidable són els ingredients de “Efecto dominó” que han consagrat a Olivier Norek com un dels grans noms de la novel·la policíaca a França

  • 15/12/2017
 • Ese mundo desaparecido

  Ese mundo desaparecido

  Dennis Lehane

   

  En la darrera novel·la de la trilogia de Joe Coughlin –Cualquier otro día i Vivir de noche són les dues anteriors- el flamant guanyador del Premi Pepe Carvalho 2017 ens explica una història de gàngsters, amb el transfons de la II Guerra Mundial. L’acció passa a les ciutats de Tampa i Boston, als Estats Units,  i a l’illa de Cuba.

  A Joe Couglin, protagonista de la novel·la, li arriba el rumor que el volen matar el Dimecres de Cendra. Li queden poc més de quinze dies de vida. Aquest fet representa el punt d’inflexió de la fins ara la seva tranquil·la vida com a conseller del clan mafiós dels Bartolo.

   

  Amb una nota d’excel·lent per gairebé tots els membres del Club, podem recomanar sense cap dubte aquesta lectura amb una trama trepidant de fantasmes, tirotejos,  traïcions i una lluita cruent pel poder, sent indiscutible que es tracta d’una novel·la que consolida –si és que encara és possible- a Dennis Lehane, autor entre altres, de Mystic River, Gone Baby Gone i Shutter Island com un dels escriptors actuals més importants del gènere negre.

  • 14/12/2017
 • El hilo de sangre

  El hilo de sangre

  Ernesto Mallo 

   

  Intens, emocionant i commovedor, l'últim cas del ja mític investigador creat per l'argentí Ernesto Mallo és molt més que una novel·la policíaca. Es tracta d'un relat precís i nu sobre la condició humana, construït com un precís mecanisme de rellotgeria que, alhora que tensa i posa en guàrdia tots els sentits del lector, fascinat i temorós pel que pugui esdevenir a continuació, l'empeny inevitablement a tornar la pàgina i deixar-se arrossegar de ple per la inigualable potència de la narració.

   

  Ernesto Mallo, figura indefugible del panorama negre-criminal, tanca poderosament la sèrie dedicada al seu mític investigador.

  • 14/12/2017
 • No abandonis quan el rastre és calent

  No abandonis quan el rastre és calent

  Xavier Álvarez Llaberia

   

  El debut literari de Xavier Álvarez Llaberia, mosso d’esquadra en actiu, és una reveladora aproximació a la cruenta realitat de la violència amagada que ens envolta. Una trama negríssima que t’eriçarà la pell. Segrestos, violacions, assassinats i mutilacions espantoses. En plena crisi econòmica, Barcelona esdevé el tenebrós escenari d’un trencaclosques sinistre: una xarxa de tràfic de menors en la qual els nens són el que menys importa, són simple mercaderia. O els canvies per diners o cobres plom. Un soldat de la guerra dels Balcans amb malsons i remordiments, una exuberant prostituta de luxe a qui tothom anomena la Russa, un expolicia amb antecedents convertit a mercenari, un rei búlgar despietat dels baixos fons, una caporal d’investigació molt tenaç i tres nens desapareguts, un d’ells fill d’un narcotraficant mexicà amb més estima pels diners que per la vida, són els protagonistes d’una narració trepidant que recorre els ombrívols carrers de Barcelona deixant un rastre de sang, dolor i mort...

   

  Un thriller addictiu que retrata la cara més esfereïdora d’una Barcelona inhòspita

  • 14/12/2017