• Imprimeix

Formulari per enviar informació rellevant

INFORMACIÓ RELLEVANT DE L'ÀMBIT ANTITERRORISTA (PG-ME)

Envieu-nos la informació que considereu d'interès per mitjà d'aquest formulari.

La PG-ME analitzarà tota la informació rebuda amb totes les garanties de privacitat i confidencialitat.

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Dades de contacte
 Vull que la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra es posi en contacte amb mi per informar-me de l'estat de la informació que proporciono per mitjà d'aquest formulari.  

Protecció de dades:

D’acord amb l’article 5 de la LOPD, us informem que les vostres dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer temporal anomenat “Gestió de Col·laboració Ciutadana en matèria antiterrorista” gestionat per la Direcció General de la Policia. Les dades facilitades es tractaran amb l’única finalitat que la policia pugui posar-se en contacte amb la persona que facilita la informació per tal de contrastar el seu contingut. Una vegada assolida aquesta finalitat, les vostres dades seran cancel·lades d’ofici.

En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del DNI, adreçada a la persona titular de la Direcció General de la Policia: Travessera de les Corts, 319-321, 08029 de Barcelona.

L’acceptació d’aquestes condicions suposa el consentiment al tractament de les vostres dades de caràcter personal per part de la policia.

 Accepto les condicions