• Imprimeix

Ingressen a presó dos homes per quatre robatoris en domicilis d'Abrera i Parets del Vallès

Torna
Diumenge, 04 de novembre de 2018
 
· Els mossos van detenir-los a l’estació de ferrocarrils quan intentaven fugir després de perpetrar dos robatoris

 Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir el dia 26 d’octubre dos homes, de 39 i 47 anys, de nacionalitat xilena, veïns de Badalona i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força a interior de domicili.

Pels volts de les 10.00 hores del mateix dia, els mossos van rebre l’avís d’un testimoni que informava que dues persones havien saltat a l’interior del jardí de dues cases al municipi d’Abrera.
 
Immediatament es van adreçar al lloc les patrulles que es trobaven per la zona. Una de les dotacions també va anar a l’estació de Ferrocarrils del municipi. Minuts després, els agents van veure dos homes a l’estació, que coincidien plenament amb la descripció facilitada pel testimoni. Els mossos els van identificar i durant l’escorcoll van localitzar joies a la motxilla que duien, així com diversos estris susceptibles de ser emprats per cometre robatoris amb força.
 
Seguidament el agents van comprovar que aquestes joies provenien dels domicilis d’Abrera. Davant les evidencies, els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els dos robatoris.
 
Un cop en dependències policials, els investigadors van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb un altre un robatori amb força en un domicili d’Abrera, concretament el 16 d’octubre.
 
Després de diverses indagacions, els mossos van localitzar el domicili dels detinguts al municipi de Badalona. La tarda del passat dissabte, es va realitzar una entrada i perquisició, sota la supervisió del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell. Durant l’escorcoll els agents van localitzar material sostret com joies, rellotges, tauletes electròniques i càmeres de vídeo.
 
Els investigadors van aconseguir determinar que una de les tauletes recuperades havia estat sostreta en un domicili del municipi de Parets del Vallès, el 24 d’octubre.
 
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.
 
 
Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat,  04 de novembre de 2018
 
 
                                                          
@mossos         facebook.com/mossoscat

Més informació