• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra fan quatre inspeccions en locals de Barcelona relacionades amb el tràfic de drogues

Torna
Dimarts, 30 d'octubre de 2018
· S’emmarquen en el seguiment del reforç policial al districte de Ciutat Vella i dona continuïtat al dispositiu d’ahir contra el narcotràfic en pisos
 
· S’incrementarà el control i vigilància sobre locals de concurrència pública on es puguin cometre delictes de salut pública o activitats relacionades
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella conjuntament amb la Unitat Regional de Policia Administrativa han fet aquest matí quatre entrades relacionats amb el tràfic de drogues, en dos locals del Raval i dos més situats al barri del Poble Sec del districte de Sants - Montjuïc. En els quatre establiments s’ha aixecat acta administrativa.
 
Les entrades d’avui s’emmarquen en el seguiment del reforç al districte de Ciutat Vella i dona continuïtat al dispositiu que es va fer ahir per tal de desmantellar punts de venda, consum i tràfic de drogues. Es van fer 40 registres, es van detenir 55 persones, i es van emetre vint ordres policials de detenció.
 
Els Mossos d’Esquadra incrementaran el control i vigilància sobre locals de concurrència pública on es puguin cometre delictes relacionats amb el tràfic de drogues, com ho són els quatre locals on aquest matí s’han fet entrades.
 
Es tracta de locals on els investigadors han detectat indicis o sospites on es podien estar cometent delictes, o inclús on els veïns de la zona han pogut alertar a la policia de possibles activitats il·lícites, una col·laboració ciutadana que és molt important per tal d’enxampar els presumptes traficants in fraganti o obrir una investigació.
 
Aquestes entrades en locals sospitosos serà una de les actuacions que s’aniran duent a terme a fi de tancar aquests espais i evitar que es cometin delictes relacionats amb les substàncies estupefaents.
 
Aquesta pressió policial contra aquests il·lícits s’incrementarà amb la posada en marxa del dispositiu Ubiq el dia 1 de novembre. L’Ubiq té com a objectiu augmentar la presència policial uniformada en determinades zones sensibles del barri del raval per tal d’identificar possibles sospitosos de cometre delictes de salut pública o activitats relacionades.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 30 d’octubre de 2018