• Imprimeix

Comunicat de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra en relació amb els actes públics del 17-A

Torna
Dissabte, 11 d'agost de 2018
Davant les diferents iniciatives que estan apareixent els darrers dies que proposen utilitzar la imatge del major Josep Lluís Trapero durant l’acte d’homenatge a Barcelona a les víctimes dels atemptats del 17-A, la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra demana a la ciutadania que no se sumi a aquestes iniciatives amb què es pretén reconèixer la tasca del major al capdavant dels Mossos d’Esquadra durant els atemptats. El Cos de Mossos d’Esquadra demana que es mantingui al marge de debats polítics els Mossos d’Esquadra i al Major Trapero aprofitant aquests actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats.
 
Aquesta és una petició formulada pel mateix major Trapero, que ha comunicat a Prefectura la seva voluntat que no es faci un ús públic de la seva imatge en aquest esdeveniment on el protagonisme i el reconeixement ha de ser per les víctimes, ni tampoc en d’altres amb reivindicacions polítiques.
 
Tot el Cos, agraeix les mostres d’agraïment que està rebent de la ciutadania per la feina que els Mossos juntament amb els cossos d’emergències van dur a terme durant l’atac terrorista.
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 11 d’agost de 2018