• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per desordres públics, danys i coaccions a un conductor de VTC

Torna
Divendres, 10 d'agost de 2018
. Els fets es van produir en el marc d’una manifestació del sector del taxi el passat 25 de juliol 
. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que la policia ja té identificades com a presumptes autors de l’atac
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí dos homes, un a Lliçà d'Amunt, de nacionalitat espanyola i 39 anys, i un altre a Barcelona, de nacionalitat espanyola i 34 anys, per la seva presumpta participació amb els danys i les agressions que va patir un conductor de VTC el passat 25 de juliol en el marc d’una concentració del sector del taxi a Barcelona.  La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que, en el marc de la investigació, els mossos ja haurien identificat com a presumptes autors de l’atac.
 
Aquell dia diversos manifestants, entre els quals es trobaven els investigats, van tallar el carrer Aragó i van aturar el trànsit amb l’objectiu de localitzar vehicles VTC. A la cruïlla del carrer Aragó amb el carrer de Girona, van detectar un vehicle i van atacar-lo donant-li cops fins a trencar els seus retrovisors i van abonyegar la carrosseria del cotxe.
 
El conductor afectat va baixar del vehicle per calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir. A l’interior del vehicle hi havia un matrimoni i la seva filla petita que van sortir del vehicle. L’home va ser agredit també per un manifestant que li va pintar la cara amb un esprai i seguidament li va llançar el pot metàl·lic al cap.
 
Un cop finalitzada l’acció que es va produir amb molta violència i agressivitat, els manifestants es van dispersar i van marxar del lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació policial amb la denúncia de les víctimes que ha permès identificar i localitzar els autors dels fets, dos dels quals han estat detinguts aquest matí.
 
El vehicle afectat va presentar danys valorats en uns 7.000€.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 10 d’agost de 2018