• Imprimeix

Denunciat penalment un home de 88 anys per conduir a 180 km/h i sense carnet al Garraf

Torna
Dissabte, 12 de maig de 2018
 
· El conductor infractor, que utilitzava ulleres, audiòfon i presentava dificultats de moviment, no era la primera vegada que perdia els punts del permís de conduir
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment, divendres 4 de maig, un home de 88 anys,  nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit ja que conduïa sense carnet per pèrdua total de punts i per conduir a 180 km/h en un tram limitat a 120 km/h, a l’alçada del municipi de Cubelles.
 
Els fets van tenir lloc a les 10:24 hores, a l’autopista C-32, punt quilomètric 15,5, terme municipal de Cubelles, quan agents del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès, estaven realitzant un control de velocitat i el radar va captar un turisme a una velocitat de 181 km/h, estant la via limitada en aquell tram a 120 km/h.
 
Els agents van aturar el vehicle, passat el tram central del peatge de Cubelles, i van observar que el conductor, que anava sol, era una persona d’edat avançada, concretament un home nascut l’any 1929. Així mateix els agents van comprovar que aquesta persona havia perdut la totalitat de punts del seu permís de conduir i que no era el primer cop que els perdia.
 
El conductor infractor, veí de Barcelona, utilitzava  ulleres, audiòfon i també presentava dificultats de moviment. Els agents van immobilitzar el vehicle i van informar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del partit judicial de Vilanova i la Geltrú. Des de l’Àrea Regional de Trànsit també s’ha informat a Fiscalia sobre aquest cas per si calgués aplicar mesures cautelars contra aquest conductor.
 
Els Mossos d’Esquadra recordem que el fet de circular a 181 km/h per una via limitada a 120km/h és catalogat pel Servei Català del Trànsit com a infracció molt greu, amb una sanció econòmica de 500 euros i una pèrdua de sis punts del carnet de conduir.
 
Els Mossos d’Esquadra recordem que quan el factor velocitat està present en un accident de trànsit, la gravetat de les lesions i la possibilitat de perdre la vida es multiplica exponencialment.
 
 
 
 
Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat,  12 de maig de 2018