• Imprimeix

Denunciat penalment un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa a Abrera

Torna
Divendres, 13 d'abril de 2018
· El conductor va patir un accident de trànsit del qual va resultar il·lès
Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment un conductor, un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de L’Hospitalet de Llobregat, que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa, després d’haver patit un accident de trànsit.
 
A les 22:00 hores aproximadament del dimarts 10 d’abril, al punt quilomètric sis de la carretera BV-1201, al terme municipal d’Abrera, el conductor d’un turisme va patir una sortida de via que va deixar el seu vehicle a sobre de la tanca metàl·lica de protecció.
 
Quan els agents de Trànsit van arribar al lloc hi havia dues dotacions de Policia Local d’Abrera i un indicatiu del Servei d’Emergències Mèdiques. El conductor no va patir cap lesió, pel que no va haver de precisar més atenció sanitària. 
 
Els agents van observar que el conductor presentava símptomes clars i evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol. Un cop se li va practicar la prova d’alcoholèmia, el resultat final va ser una taxa de 1,15 mg/l en aire expirat, el que suposa superar en més de quatre vegades el límit permès.
 
Des de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit recorden alguns dels efectes de l’alcohol en l’organisme: l’alteració en la percepció, la dificultat de coordinació i l’augment del temps de reacció, fent que el seu consum sigui incompatible amb la conducció.    
 
Recomanen als conductors no conduir si s’ha begut alcohol per, a banda de les repercussions administratives i/o penals que es poguessin derivar d’aquesta conducta, reduir la possibilitat de patir un accident de trànsit i les seves conseqüències.

Més informació