• Imprimeix

Un conductor begut provoca un accident amb un ferit a la C-35 al seu pas per Sant Celoni

Torna
Dimarts, 13 de febrer de 2018

· L’autor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia mentre que l’ocupant del vehicle encalçat va patir lesions de caràcter lleu
 
· Dos conductors més van ser denunciats per alcoholèmies positives el mateix diumenge
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van denunciar penalment, el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, tres conductors, amb edats compreses entre els 45 i els 55 anys, com a presumptes autors de delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.
 
L’incident més rellevant es va produir la tarda del diumenge a la C-35, al terme municipal de Sant Celoni (Vallès Oriental), quan es va produir un accident entre dos turismes per encalçament. El conductor autor de l’accident va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia que va donar una taxa penal de 1,07 mg/l d’aire expirat. La ocupant del vehicle encalçat, que va resultar ferida lleu, va ser traslladada a l’hospital on va ser donada d’alta a les poques hores.
 
La mateixa tarda el conductor d’un camió de 40 tones i de nacionalitat romanesa va ser denunciat, mentre conduïa per la C-17 al terme municipal de Parets del Vallès (Vallès Oriental), per conducció negligent  i per  donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb una taxa penal de 0,87 mg/l d’aire expirat.
 
També el matí del diumenge un conductor va donar positiu amb una taxa penal de 0,74mg/l en aire expirat en el macrocontrol de drogoalcoholèmia englobat en el dispositiu per carnestoltes a la localitat de Viladecavalls (Vallès Occidental).
 
En els tres casos els conductors triplicaven la taxa màxima d’alcoholèmia permesa.
 
Es dona la circumstancia que aquestes infraccions es van cometre en dies en què s’alertava dels riscos de circular en condicions climatològiques molt adverses de pluja i neu.
 
 
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers,  13 de febrer de 2018

Més informació