• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona el conductor d'un vehicle que s'ha donat a la fugida i ha provocat un accident de trànsit

Torna
Dilluns, 19 de setembre de 2016
· Ha col·lidit contra un taxi i un vehicle que ha bolcat amb el resultat de dues persones ferides lleus i una de greu
 
. El conductor ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit ja que conduia sota els efectes de l’alcohol i per desobediència als agents de l’autoritat
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Martí han detingut el conductor d’un vehicle que després de saltar-se un control policial ha impactat contra un taxi i un vehicle que ha bolcat a l’avinguda Icària del barri de la Vila Olímpica del districte de Sant Martí.
 
Els fets han passat aquesta matinada pels volts de dos quarts de set, quan els mossos, que estaven fent un patrullatge preventiu a la zona del pàrquing del front marítim, han observat com un vehicle s’aproximava a gran velocitat en direcció al vehicle policial. Ràpidament han accionat els llums prioritaris i acústics per tal de captar l’atenció del conductor al qual li han ordenat que s’aturés.
 
En un principi, el conductor ha reduït la marxa però ràpidament ha tornat a accelerar i s’ha saltat el control, motiu pel qual els agents han iniciat un seguiment per tal d’aturar-lo. El conductor en cap moment ha fet cas a les indicacions policials i fins i tot s’ha saltat en vermell diferents semàfors i un STOP. Per tal de no posar en perill la seguretat dels ciutadans, els mossos han reduït la marxa i han demanar suport policial per aturar el vehicle.
 
Finament, el conductor ha provocat un accident després de col·lidir amb un taxi i un altre vehicle que ha bolcat. Quan han arribat al lloc dels fets, el conductor i ocupants del vehicle havien fugit, de manera que els agents han iniciat una recerca per tal de localitzar-los a partir de les declaracions que han aportat diversos testimonis dels fets. Els agents els han acabat localitzant i els han identificat. El conductor del vehicle, que ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia realitzada per la Guàrdia Urbana de Barcelona, ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i per un delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat. 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 19 de setembre de 2016