• Imprimeix

Fem camí al teu costat

Lliurament Xec

En aquests cinc anys, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i la venda de més de 13.200 samarretes s’ha aconseguit recaptar 109.661 euros per a la lluita contra el càncer.

La samarreta es pot comprar a la pàgina web www.femelcamí.cat, a les comissaries dels Mossos de Manresa, Igualada, Vic, Berga i Solsona, o als hospitals Althaia de Manresa, Consorci Hospitalari de Vic, Consorci Sanitari de l’Anoia i Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 

 

Èxit de participació en la Caminada 2018

Un any més la caminada ha estat un èxit amb més de  2.500 participants que han gaudit d'un dia molt especial on la solidaritat ha tornat a trionfar. Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat o d'una manera o una altra heu aportat el vostra granet de sorra. I als que no heu pogut venir... us esperem l'any vinent!!

Vídeo Youtube

 

 

 

Arribada Caminada Solidària 2018

Presentació institucional de la 7a edició de la Caminada Solidària

 

El proper 18 de maig tindrà lloc la caminada de Manresa a Montserrat

La Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central va presentar ahir la 7a edició de la caminada solidària “Fem el camí al teu costat”, per recaptar fons per la lluita contra el càncer per als serveis d’oncologia de la Fundació Althaia de Manresa, el Consorci Hospitalari de Vic, el Consorci Sanitari de l’Anoia i l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

La presentació l’han realitzat el cap de la Regió Policial Central, comissari Sergi Pla, juntament amb l’actriu, Mont Plans, i el xef Nandu Jubany, que enguany seran els padrins de la caminada. A més, també s’ha comptat amb la col·laboració d’en Jordi Callau que ha dirigit l’acte.

També han assistit la Dra. Montserrat Domènech de la Fundació Althaia, la Dra. Marta Parera del Consorci Hospitalari de Vic, el director assistencial, el Sr. Joan Miquel Carbonell del Consorci Hospitalari d’Igualada, i la Dra. Anna López de l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

 Un any més, amb el lema “Fem el camí al teu costat”, s’han dissenyat les samarretes commemoratives que enguany han fet un canvi de disseny. S’han fet de dos colors, el groc i el rosa fluorescent, que contrastaran amb el blau fosc de la samarreta que els participants lluiran durant la caminada del proper 18 de maig i que es poden comprar a la web Fem. Un recorregut de Manresa fins a Montserrat que any rere any segueix la ruta del camí ignasià i que consta de 25 quilòmetres.

 En aquests sis anys, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i la venda de més de 18.800 samarretes s’ha aconseguit recaptar 148.555 euros.

La samarreta es pot comprar a la pàgina web www.femelcamí.cat, a les comissaries dels Mossos de Manresa, Igualada, Vic, Berga i Solsona, a totes les oficines de suport de les regions policials, als hospitals Althaia de Manresa, Consorci Hospitalari de Vic, Consorci Sanitari de l’Anoia i Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, el Montepio de Conductors de Manresa i a la UBIC de Manresa.

Per altra banda, tots aquells que vulguin participar només s’han d’inscriure a www.femelcami.cat.

 

 

Informació relacionada

On va la recaptació de la Caminada?

Els representants dels hospitals han agraït un any més el projecte “Fem el camí al teu costat” i han explicat en què s’han destinat els diners recaptats:

  • El Consorci Hospitalari de Vic ha destinat els diners al consell genètic.
  • L'Althaia de Manresa els ha destinat al projecte de l’exercici físic, la marxa nòrdica amb els pacients.
  • El Consorci Hospitalari de l’Anoia i l’Hospital de Sant Bernabé de Berga han adequat instal·lacions per a la intimitat dels pacients oncològics.

La darrera edició lliurem 36.409 € als serveis d’oncologia de la Regió Central

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l’Anoia i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, dels diners aconseguits en la Caminada solidària “Fem el camí al teu costat” 2017. 

Gràcies a la venda de 5.292 samarretes i a la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s’ha aconseguit recaptar 36.409 euros. 

 

Lliurament del xec
Data d'actualització:  05.04.2017