• Imprimeix

Accions solidàries

Altres accions solidàries

Els mossos del Garraf cuiden el nostre entorn natural

L' Àrea Bàsica Policial del  Garraf, en el seu 10é aniversari, participa en el projecte europeu Let’s Clean Up Europe de recollida de residus a espais naturals. La recollida de brossa es va fer durant una caminada entre Sitges i Vilanova i la Geltrú, per la zona dels Colls i Miralpeix, pel camí de ronda al costat dels penya segat. Prop de 100 persones entre companys, amics i familiars van treballar en la neteja del camí.

El projecte europeu Let’s Clean Up Europeen es una acció comú a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a l’espai natural i promoure la recollida d’aquest residus abocats de forma il·legal en els boscos, platges, etc.

La participació en el projecte es pot fer organitzant una acció de neteja a un espai natural o com a voluntari a una acció de neteja registrada a l’agenda d’activitat de l’Agència de Residus  de Catalunya.

Els altres herois de la Marató de Barcelona

“Muevete por los que no pueden” es una organització sense ànim de lucre que promou accions o reptes per donar difusió a la necessitat d’investigar malalties  rares o minoritàries. Aquestes malalties solen afectar a nens des de ben petits.

Dins d’aquesta iniciativa, el nostre company Oscar, es va proposar fer la Marató de Barcelona al costat de 9 nens que tenen algunes d’aquestes malalties rares empenyent les cadires de rodes durant 42 quilòmetres i aconseguir filmar un vídeo que es fes viral a la xarxes socials. L’objectiu del vídeo va ser difondre aquests tipus de malalties per promoure la investigació.

El passat dia 22 de juny a l'ABP d'Esplugues es va fer una celebració i se'ls va lliurar premis simbòlics en reconeixement al seu esforç. Amb petits gestos podem ajudar a fer realitat els somnis d'aquests petits herois que necessiten que tots posem el nostre granet de sorra perquè es puguin investigar les malalties minoritàries que pateixen.

Podeu consultar més informació a migranodearena

Per altra banda, l’Oscar està immers en un altre projecte solidari que consisteix en donar la volta al món en parella utilitzant la bicicleta com a mitja de transport i en autosuficiència. Durant el viatge visitaran els 5 continents col·laborant amb diferents causes.

Pàgina facebook projecte “Vivir en ruta”

Malalties rares
Malalties rares
Malalties rares

Fotografies de la pàgina de Facebook ”Muévete por los que no pueden”

Data d'actualització:  16.06.2017