• Imprimeix

Al costat dels valents

Polseres solidàries #Para Los Valientes - mossosolidaris

El nostre company Daniel, ha impulsat la iniciativa de les polseres solidàries #Para Los Valientes - mossosolidaris. Amb un cost de només 3 euros la idea és arribar al màxim de gent possible per a recaptar fons per la creació del Pediatric Cancer Center de l'hospital Sant Joan de Déu.

Durant la visita a Sant Joan de Déu per presentar les polseres solidàries, el Daniel acompanyat de tres companys més van fer un taller de gorres i altres activitats amb els nens ingressats, uns nens i nenes valents que es mereixen tot el que poguem fer entre tots per contribuir a la lluita contra el càncer.

002421_taula1

La primera tanda de 500 polseres solidàries #ParaLosValientes-mossosolidaris es va esgotar ràpidament, es va fer una segona tanda de 1000 més i ja s'ha superat la xifra de 10.000 euros recaptats. Un petit gest pot tenir uns grans resultats.

A mé a més les polseres solidàries traspassen fronteres, dos policies, un d'Itàlia de la Unitat de Trànsit i un d'Alemanya, del Departament de la localitat de Dresden van conèixer aquesta inciativa solidaria a través de les xarxes socials i es van posar en contacte amb el Dani per comprar-les.

Els equips famení i masculí de la secció  rugby del Futbol Club Barcelona també ha volgut col·laborar amb la inciativa i van comprar les polseres.

El dia 18 d'octubre de 2018 el Dani va participar en l'acte de la “primera pedra” del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

primera_pedra_polseres

Per encarregar polseres, demanar qualsevol informació o col·laborar en la iniciativa, podeu escriure un correu a polseressolidariessjd@gmail.com

Data d'actualització:  26.10.2018