• Imprimeix

Col·laboreu

Quines dades creieu que haurien d’obrir-se? Coneixeu exemples de reutilització de les dades que publiquem?

Feu-nos arribar les vostres propostes o els exemples que puguin ser d'interès per publicar en el web.

 

 

Els camps marcats amb * són obligatoris.
 

Protecció de dades:

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat.
Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.