• Imprimeix

En Just un agent fora de servei rescata una noia que havia caigut amb el seu cotxe en un llac glaçat

12/12/2018 10:12
Un mosso fora de servei rescata una noia traient-la de l’interior del vehicle enfonsat en el gel

Dissabte la conductora d'un turisme va passar un dels moments més angoixants de la seva vida, però gràcies a la ràpida actuació d'en Just el que va passar aquell matí va quedar en una anècdota.

El dissabte 8 en Just, un mosso de la Unitat de Mitjans Aeris (UMAE), es trobava fora de servei gaudint d'un dia a la neu en família al Port de la Bonaigua. Cap a les 10 del matí, un fort soroll i els crits d'una dona el van alertar de que alguna cosa anava malament.

Un turisme havia quedat atrapat al gel d’una glacera en un dels marges de la C-28 i s'estava enfonsant. La conductora, molt nerviosa i espantada, no podia sortir del vehicle, dins el qual començava a entrar aigua. En Just no s'ho va pensar i va anar ràpidament a socórrer la noi, va reptar pel gel i així va aconseguir apropar-se al cotxe, va tranquil·litzar la conductora i va aconseguir fer-la sortir quan el nivell de l'aigua ja era per sobre dels seients.

Un cop la noia va estar en un lloc segur, en Just va activar tots els serveis d'emergència per atendre la víctima i recuperar el vehicle de dins de l'aigua.

#sommossos