• Imprimeix

6 anys a Facebook i 100.000 seguidors a Twitter

Potenciem l'atenció a la ciutadania i la col·laboració des de les xarxes socials

23/02/2017 12:02
Seguidors a Facebook i Twitter

La nostra pàgina de Facebook celebra el 6è aniversari amb una nova fita: 180.000 amics! I el compte de Twitter també ha assolit els 100.000 seguidors!

Ambdós comptes es consoliden així com un canal d’informació i de col·laboració amb la ciutadania per millorar la seva seguretat des de la proximitat i la vocació de servei a través de la xarxa. L’atenció ciutadana que proporcionem des de la xarxa és una estratègia guiada pels valors previstos a la nostra Carta de Serveis i que es resumeixen en una policia moderna al servei de la ciutadania.

L’estratègia comunicativa i els continguts i de l'atenció de Mossos a les xarxes socials es basa en publicar informacions d’interès per a la ciutadania amb un llenguatge informal, amb imatges destacades del nostre dia a dia a peu de carrer i explicant anècdotes i notícies curioses que reflecteixen la nostra cara més humana i solidària i que apropen el Cos a la ciutadania. Uns continguts que tenen una gran acceptació per part dels usuaris i aporten valor afegit més enllà de la tasca policial pròpiament dita.

Des de 2011, es va obrir el perfil de Facebook amb un objectiu clar: donar servei a la ciutadania, principal destinatària dels continguts publicats; per a nosaltres l’usuari és la peça clau en l’èxit de la pàgina i el gran aliat per millorar la seguretat. I nosaltres, la policia, ens erigim com un membre més dins d’aquesta comunitat més enllà de ser els moderadors de la pàgina. Es tracta, en definitiva, d’un model on els diferents actors són corresponsables de la seguretat. Amb el pas dels anys, les publicacions s’han viralitzat de forma progressiva gràcies a la implicació ferma i decidida dels seguidors, fet que ha dut a superar els 5 milions de “M’agrades”, 1,4 milions de comparticions i 370.000 comentaris al llarg d’aquests 6 anys.

100.000 seguidors a Twitter

Hem arribat a l’efemèride de 100.000 seguidors al nostre compte de Twitter després de gairebé cinc anys de funcionament. Vam fer la primera piulada el 27 d’abril de 2012 i durant aquest temps hem informat del dia a dia del Cos, hem donat consells de seguretat, hem interactuat amb els usuaris, etc. Ara bé, no ens aturem, seguirem treballant per comunicar la feina dels Mossos d’Esquadra i estar al costat de la gent.

Moltes gràcies per acompanyar-nos! Us esperem a Facebook i a Twitter!