• Imprimeix

El mes de juliol del nostre calendari ens apropa a la festa Girona, Temps de Flors

Per aquesta sessió van col·laborar les mosses i els mossos de la Sala Regional de Comandament de Girona, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i la Unitat de Seguretat Ciutadana de l'Àrea Bàsica Policial Gironès,

01/06/2018 09:06
Temps de Flors
Girona Temps de Flors

El mes de juliol del nostre Calendari Solidari ens apropa a Girona, Temps de Flors i ens mostra tota la llum i el color d'aquesta festa des de la plaça dels Jurats, un dels espais imprescindibles per gaudir-la.

En aquest espai s'hi va instal·lar per a la 62a edició el projecte floral “Rosa dels vents i penell” amb la sirena de dues cues, obra de Roser Corcoy i Manel Sureda, als qui agraïm que ens cedissin l'espai per a la trobada amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Figueres. 

Per aquesta sessió van col·laborar les mosses i els mossos de la Sala Regional de Comandament de Girona, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i la Unitat de Seguretat Ciutadana de l'Àrea Bàsica Policial Gironès, també protagonistes d'una jornada magnífica, entre rialles i flors que el fotògraf va captar en diverses imatges per al mes de juliol del Calendari Solidari. 

L'embrió de la mostra actual de Girona, Temps de Flors cal situar-lo ara fa 63 anys amb l'organització del I Concurso Exposición Provincial de Flores. Es tractava d'un concurs de rams de flors i de plantes i durava només un cap de setmana. L'activitat s'anunciava com una proposta d'oci oberta a particulars i professionals. 

Els anys de postguerra havien estat durs, però a poc a poc la ciutat intentava recuperar espais d'oci i de trobada social. La bona resposta i l'interès de les persones que van visitar el concurs del 1954 van empènyer els organitzadors a tirar endavant amb el que després va esdevenir el gran festival internacional de Girona.

Més informació sobre la festa

A la foto hi podem veure els companys amb les persones malaltes d’Alzheimer a la Plaça dels Jurats

Mossos Solidaris