• Imprimeix

Carta d'agraïment als Mossos d'Esquadra en un accident de trànsit

El passat 1 d’agost la conductora d’un petit camió realitzava el transport de mercaderies acompanyada pel seu fill quan van patir un accident que va deixar el vehicle bolcat lateralment i ocupant els dos carrils de la via per la que circulaven.

04/01/2019 10:01
carretera

Aquest accident va ocórrer a migdia a la carretera C-12 dintre del terme municipal de Tortosa i ràpidament van acudir al lloc quatre dotacions de trànsit del CME amb un total de set mossos d’esquadra.

Sortosament la conductora, la Maria, i el seu fill Marc van sortir il·lesos del sinistre, però els quedava la feixuga tasca de fer el transvasament de càrrega des del vehicle accidentat fins un altre camió. 

Aquesta tasca es veia dificultada pel fet que part de la càrrega s’havia trencat i vessava líquid de les caixes, feia molta calor, i la via restava tallada en tots dos sentits de circulació, per la qual cosa era precís no demorar-se en excés. 

Mentre quatre dels agents regulaven la circulació de la via, els altres tres agents sense pensar-s’ho dos cops van decidir posar-se mans a l’obra i col·laborar en el transvasament de càrrega fins la seva finalització.

La suma d’aquestes sis mans va fer que els treballs s’agilitzessin notablement i es pogués normalitzar la situació més aviat.

Aquest gest dels agents no li va passar desapercebut a la Maria, qui el passat mes de novembre va enviar un sincer agraïment al CME,  en el qual exposava la seva gratitud pel tracte rebut per part dels agents en un moment tan difícil per ella i el seu fill.