• Imprimeix

Per a vehicles gran tonatge

Vehicles de gran tonatge

Els vehicles de gran tonatge poden ser objecte de sostraccions de la càrrega, gasoil o a l’interior de la cabina quan estan aparcats en els vorals de les vies de circulació o a les zones d’estacionament pertinents. Amb l’objectiu de reduir tant com sigui possible aquestes sostraccions, us donem unes mesures de seguretat bàsiques que convé que tingueu en compte quan aparqueu el vehicle: 

● Intenteu d’estacionar-lo en llocs ben il·luminats i on n’hi hagi d’altres.
● No deixeu anotat el número PIN de les vostres targetes en cap lloc al qual puguin accedir altres persones.
● En cas de sostracció o pèrdua de les targetes de crèdit o de carburant, informeu immediatament a l’empresa d’origen perquè les anul·li i denuncieu el fet a la policia.
● Eviteu deixar res de valor dins de la cabina del camió i si és possible endueu-vos els equips de navegació GPS, telèfons mòbils i altres dispositius informàtics.
● Procureu utilitzar els mecanismes de seguretat de què disposeu per tancar els dipòsits de gasoil.
● És convenient que tingueu un inventari dels objectes de valor que porteu al camió amb el número de sèrie, la marca i el model. Aquesta informació facilitarà la identificació en cas de robatori. 
● En cas de ser víctima d’un fet delictiu, fixeu-vos bé en les característiques de les persones, els vehicles i la direcció en què fugen i truqueu immediatament al telèfon 112.
● Us recomanem que eviteu sempre la confrontació.

Data d'actualització:  05.02.2013