• Imprimeix

Ingressa a presó per 44 robatoris amb força en domicilis de Calella de Palafrugell (Baix Empordà)

Torna
Diumenge, 30 de desembre de 2018
· Un operatiu conjunt dels Mossos i la Policia Local de Palafrugell ha permès localitzar i detenir el presumpte lladre
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà, juntament amb la policia local de Palafrugell, van detenir el dia 27 de desembre un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell, com a presumpte autor de quaranta-quatre delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.
 
Entre els mesos de novembre i desembre d’enguany els mossos i la policia local van detectar un increment de robatoris en domicilis de la zona de Calella de Palafrugell. Arran dels fets ambdós cossos policials van iniciar un dispositiu encaminat a identificar, localitzar i detenir l’autor dels delictes.
 
De les indagacions es va desprendre que tots els robatoris es concentraven a la mateixa zona i sempre en domicilis de segona residència. El lladre acostumava a forçar alguna persiana per entrar i accedia a les plantes superior fent escalament per la façana. De l’interior sostreia televisors i petits electrodomèstics. En alguna de les cases es van trobar restes de menjar i begudes que el lladre havia consumit allí mateix.
 
Amb tots el vestigis trobats i les tasques d’investigació dutes a terme, el dispositiu va donar els seus fruits el passat dia 27 de desembre quan van localitzar i detenir el presumpte autor dels robatoris a Palafrugell.
 
La investigació continua oberta i centrada en determinar quin ha estat el destí dels objectes sostrets. Tampoc es descarta que l’implicat pugui estar relacionat amb altres fets similars.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 28 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar el seu ingrés a presó. 
 
 
Àrea de Comunicació
Girona, 30 de desembre 2018