• Imprimeix

Detinguts quatre membres d'un grup criminal que es desplaçava en taxi per cometre robatoris en domicilis del Maresme

Torna
Dijous, 08 de març de 2018
. Als arrestats se'ls relaciona amb onze robatoris amb força comesos en domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt
 
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir el dia 28 de febrer quatre membres d'un grup criminal especialitzat en realitzar robatoris a domicilis del Maresme.
Als quatre homes detinguts, d'entre 22 i 30 anys i de nacionalitat albanesa, se'ls considera autors d'onze robatoris amb força a domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt.
 
Els fets es remunten a inicis del mes de febrer quan els Mossos van detectar que s'havien produït diversos robatoris en cases de la zona del Maresme que seguien un mateix modus operandi: Els lladres saltaven les tanques exteriors i forçaven portes o finestres per poder-hi d'accedir.
 
L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar els integrants del grup, que es desplaçaven a les zones on volien cometre els fets des de Badalona. A més, van constatar que els arrestats havien començat a desplaçar-se en taxi als domicilis on anaven a robar amb l’objectiu de dificultar l'acció policial.
 
El dia 28 de febrer els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir quatre membres del grup quan tornaven de realitzar un robatori a Teià.
 
El dia 1 de març els quatre arrestats van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Mataró i el jutge va decretar la seva llibertat en amb càrrecs.
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 8 de març de 2018