• Imprimeix

Notes de premsa

Els mossos recuperen una cadira de rodes elèctrica sostreta a un menor a Sant Andreu i detenen els autors del robatori

Torna
Divendres, 26 d'octubre de 2018
 
. Aquest matí els agents han lliurat a la mare i al nen la cadira, que té un preu al mercat de 4.600 euros

 

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu han detingut aquest matí tres homes, dos de nacionalitat russa i un de nacionalitat moldava, en relació amb el robatori al barri de Sant Andreu d’una cadira de rodes elèctrica que utilitzava un nen menor d’edat.
 
El passat dimecres 24 d’octubre, una dona va denunciar als Mossos que li havien sostret la cadira elèctrica del seu fill. La denunciant va explicar que la nit del 23 d’octubre havia deixat la cadira al replà de casa lligada amb un cadenat i connectada a la corrent com ho feia habitualment. L’endemà quan va anar a buscar-la es va adonar que li havien sostret i que havien trencat el cadenat.
 
Amb la informació que va aportar, entre la qual hi havia diverses fotografies de la cadira, els mossos van iniciar una investigació. Una veïna els va indicar que tenia sospites que la cadira estava a la venda per internet a un preu de 1.000 euros.
 
Les gestions fetes pels investigadors van permetre identificar i localitzar els autors del robatori que avui han quedat detinguts. Es dona la circumstància que els detinguts són veïns de l’immoble on viu el menor que estarien ocupant un dels pisos. La investigació continua oberta per esclarir els motius del robatori
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 26 de d’octubre de 2018

Més informació