• Imprimeix

Formulari per enviar informació rellevant
Envieu-nos la informació que considereu d'interès per mitjà d'aquest formulari.

La PG-ME analitzarà tota la informació rebuda amb totes les garanties de privacitat i confidencialitat.

Els camps marcats amb * són obligatoris.


 Vull que la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra es posi en contacte amb mi per informar-me de l'estat de la informació que proporciono per mitjà d'aquest formulari.   L’acceptació d’aquestes condicions suposa el consentiment al tractament de les vostres dades de caràcter personal per part de la policia.  


Informació bàsica sobre protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.