• Imprimeix

Fem camí al teu costat

Imatge de la caminada Fem camí al teu costat

Aquesta iniciativa solidària, que s’organitza a la Regió Policial Central ja va per la sisena edició i s’ha anat consolidant i comença a ser una data que molts esperem.

La solidaritat, l’esport, l’amistat, la unió i el record, fan que el dia de la caminada sigui especial. L’ambient festiu i alegre que s’hi respira serveixen per fer que els 24 quilòmetres que separen Manresa de Montserrat, siguin una passejada a l’abast de tothom.

Compreu la samarreta solidària i feu que aquest senzill acte de solidaritat sigui la mostra de suport que els malats de càncer, els seus familiars i amics necessiten.

Poseu-vos la samarreta i animeu-vos a caminar.

Us esperem el proper divendres 19 de maig!

 

Caminada solidària Manresa "Fem camí al teu costat" per lluitar contra el càncer.

Una colla de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central que, amb la intenció d’aportar alguna cosa més que el servei diari al ciutadà, vam engegar la iniciativa de col·laborar activament en la lluita contra el càncer. Dissortadament, aquesta malaltia afecta a tothom de manera directa o indirecta, ja sigui al mateix cos de Mossos o a qualsevol altre col·lectiu o àmbit familiar. Aquesta iniciativa es va materialitzar en una caminada solidària que fem cada any des de la comissaria dels Mossos de Manresa fins a Montserrat.

Caminada solidària Manresa "Fem el camí al teu costat" per lluitar contra el càncer

Data d'actualització:  05.04.2017

Informació relacionada